Mer Sakura blommor

Nu är körsbärsblommningen i Tokyo över för denna gången. Visst finns det fortfande blommor kvar. Men det börjar avta mer och mer och det stora firandet i över. Nu dalar de vita och ljusrosa kronbladen ner som snöflingor. Det har varit en otroligt häftig upplevelse att få följa detta mirakel och stora folkfest från början till slut. Men jag tycker samtidigt att det är väldigt skönt nu när alla människor försvinnar och vi kan få njuta av våra promenader i lugn och ro.

Meguro river

Meguro river by night

Shinjuku gyoen

Blandade bilder på körsbärsblomningen i Tokyo 😊🌸

Nu är säsongen som sagt slut för i år, men nya blommor kommer hela tiden 🌷🌺🌼

Ha det bra! 😎🌼🌳

Ett svar på ”Mer Sakura blommor”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *