Halvårsavstämning

Snart, den 1 februari, har det gått ett halvår sedan vi klev av planet i vårt nya hemland. En del saker är som vi förväntat oss och andra saker är det inte alls. Dagarna går otroligt fort här och jag har svårt att få tiden att räcka till. Förstår att det låter underligt med tanke på att jag inte har något jobb att gå till, barnen är stora och går i skolan på dagarna. Jag förstår inte riktigt själv hur det är möjligt. Men jag skulle vilja baka mer, skriva mer, sticka mer, umgås mer, hika mer, yoga mer… 😅🙈 Ja listan kan göras oändlig. Det jag kan tänka mig att göra lite mindre av är städa, tvätta, diska, handla, men det tror jag inte blir så bra 😉 Det är livet som hemmafru 🥰

Jag är så glad och tacksam för att internet finns så att man ändå kan ha så mycket kontakt med omvärlden. Det jag saknar allra minst i Sverige är kylan, snön och slasket 🥶

Vintern här har varit helt otrolig! Så mycket sol, vilken skillnad det gör. Många dagar är det vårkänsla i luften och på en del träden kan man redan se hur knopparna börjar svälla.

Förkylningstiden har vi doch inte sluppit undan. Hela familjen har fått sin beskärda del av förkylningar under vintern. Själv håller jag fortfarande på att återhämta mig efter min andra förkylning 😷

Här använder många munskydd för att inte smitta andra när man är förkyld eller för att skydda sig själv för att inte bli förkyld. Många med munskydd ute på stan nu! 😱

Tyvärr har jag inte hittat något i silver annars har jag sett vita, svarta, rosa, blå och även med med små figurer på.

Det är så roligt, för nu har det kommit några nya SWEOR! Så nu är inte jag en av de nyaste längre. Nu kan jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter, även om det inte är så mycket. Det är väldigt kul att det kommer in nya i föreningen. Baksidan är ju förstås att några har flyttat härifrån också 😔 Men det är ju så det blir, de flesta “utlänningar” är här under en begränsad period. Det är ett kretslopp 🌱

Ha det så bra och hoppas ni håller er friska!

🥰🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *