Jul, jul, strålande Jul

Nu är julen över för den här gången. En som sagt annorlunda men ändå härlig jul. Här kommer en liten julfilm om hur vi firade våran första julafton i Tokyo.

På annandagen tog jag och Magnus till Mount Mitake för en liten hike. Även om många av träden nu stod kala så var det väldigt vackert och vi hade tur med vädret, ca 10 grader och sol.

När vi hade gått lite drygt halvvägs ställde sig Charlie och stirrade och var väldigt intresserad av något en bit nedenför stigen. När vi tittade noga såg vi till våran förskräckelse att det var en björn 😱 🐻 Vi trodde inte att det fanns så nära lederna, men där hade vi fel. Tidigare under turen hade jag kommenterat att de flesta japaner har en björnbjällra på sina ryggsäckar. Något vi tyckte verkade lite överdrivet 😬 Vi tog tag i Charlie och marscherade snabbt vidare🙈. Tog oss inte tid att stanna och fotografera 😉 Det första jag gjorde när vi kom tillbaka till cablecar stationen igen, var att gå in i sovenirbutiken och köpa mig en björnbjällra 😂🐾🐻

Ha en god fortsättning! Och ett riktigt Gott Nytt År! 🥰🥂🌟🎉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *