Weekend i Tokyo

Vi har haft en bra helg. Det är alltid kul att hitta på något samtidigt som det för Magnus och killarna är skönt att vara hemma och ta det lite lugnt efter en intensiv vecka. Vi Känner ingen stress över att se oss omkring och hitta på saker. Vi skyndar långsamt 😉 Har ju trots allt ett tag på oss.

Fredagen bjöd på ihållande regn.

På lördagen, som även den var ganska grå, tog vi en tripp ut till hamnen.

Tycker att Tokyo är riktigt vackert i det grådisiga vädret. Vid hamnen finns en fin strandpromenad och många olika shoppingcenter.

Till Lunch åt vi, en av många av mina favoriter i det japanska köket, tempura 😋

Efter det blev det mer Shopping. Besökte den vackraste galleria jag sett, ”Venus Fort”.

På söndagen blev det åter igen en tur till Yoyogi park. Det är verkligen ett underbart ställe. Vi blev så glada när vi redan på vägen in i hundrastgården träffade en whippet. Döm av våran förvåning när vi träffade inte bara en utan två whippets till när vi väl kom in. Efter bara en liten stund dök det upp två till  😃 Så totalt var det 6 st whippets, Charlie inkluderad. Rena whippet paradiset. Tyvärr fick jag inte med alla Whippets på bild. Avslutar detta inlägg med lite glada hundbilder, på de som fastnade 😉

またね 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *